DELAVEN TOREK

V torek naju je mentorica z Aleksandro napotila v pisarno za recepcijo. Dala nam je kartončke njihovega hotela, ki se jih zloži in vanj da ključe za sobe. Dala nam je tudi list, ki je vseboval imena, številko sobe, vrsto sobe, datum prihodov in odhodov gostov (od 29. 5. 2019 - prb. 2. 6. 2019). To smo morale napisati na pravo mesto na kartončku. Ugotovili sva, da pride dnevno zelo veliko ljudi v hotel, kar nama je bilo čudno, saj jih ne vidiva veliko. Potem sva malo pospravili in se odpravili na kosilo v hotelu. Odločili sva se, da tokrat ne greva v bazene.

Fanta sta popravila "tuch probe" nad katerim so sodelavci obupali in so jo dali fantoma naj se "igrata". Tuch probe je kalibrirna konica za določanje položaja kosa v rezkarju. Risala sta tudi v solidworksu. Po praksi sta šla do bljižnega gradu in ker je začelo rositi sta se vrnila. Popoldne sta skuhala kosilo.

Z Aleksandro sva šli v trgovino, kjer sem si kupila zvezek za risanje, saj sem to zelo pogrešala. Ko sva se vrnili se je Aleksandra preobrazila v frizerko in mi pobarvala lase.


Hermann castle


tuch probe 

Komentarji

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Tretji vikend - potovanje na Finsko

PRVI VIKEND V ESTONIJI

10. 6. 2019 - 20. dan